EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

INTERLIGA 2016-2018 3. kolo VI. ročníka

V 3. kole VI. ROČNÍKA INTERLIGY sme, na domácej pôde, dosiahli skvelý výsledok, lebo sme sa v celkovom hodnotení umiestnili na II. MIESTE a len jeden bod nám chýbal k zisku prvého miesta. Keby sme ho získali, mali by sme rovnakí počet bodov ako víťazná škola, ktorou bola  SŠ technická a zemědělská Nový Jičín a  pri rovnosti bodov, v celkovom hodnotení, rozhoduje lepšie umiestnenie v jazde zručnosti traktorom s prívesom. V tejto súťažnej disciplíne sme jasne dominovali nad víťaznou školou. Družstvo našich žiakov sa umiestnilo nielen na prvom mieste, ale v jednotlivcoch sme získali prvé, druhé a tretie miesto. O túto jasnú dominanciu sa postarali žiaci učebného odboru agromechanizátor, opravár z III.AM :

Meno a priezvisko

Umiestnenie

Martin TOMČÍK

I.   MIESTO

Branislav ANTOL

II.  MIESTO

Adrián KUBÁŃ

III. MIESTO

Veľkú zásluhu nášho návratu na výslnie, v tejto súťažnej disciplíne, má pán MOV Stanislav ŽALÚDEK, ktorý mal na starosti prípravu našich súťažiacich.

Aj v súťaži zmiešaných družstiev v stolnom tenise sme  bodovali naplno, lebo sme ju vyhrali. V hodnotení jednotlivcov sa naši žiaci umiestnili nasledovne :

Kategória chlapcov

Meno a priezvisko

Umiestnenie

Trieda

študijný/učebný odbor

Poznámka

Milan KOMENDÁK

I.   MIESTO

IV.S

mechanik strojov a zariadení

Milan už dlho neokúsil trpkosť prehry a znova všetky zápasy vyhral

Marcel ŠTUREK

III.  MIESTO

I.PV

poľnohospo- dárska výroba

Zaznamenal len jednu prehru a mal rovnaký počet bodov ako súťažiaci na druhom mieste. O jeho treťom mieste rozhodol horší pomer vyhratých a prehratých setov

 

V kategórii dievčat súťažila Nina PERONČÍKOVÁ II.A, študijný odbor agropodnikanie – agroturistika. Aj napriek enormnej snahe boli súperky nad jej sily.

Výborné druhé miesto získalo naše družstvo dievčat vo volejbale. Len družstvo chlapcov vo florbalovom turnaji nemalo svoj deň a umiestnilo sa na štvrtom mieste.

Riaditeľstvo školy ďakuje všetkým zainteresovaným žiakom a zamestnancom školy za prípravu a organizačné zvládnutie súťaže a verí, že tento výsledok nebol náhodný a svoju dobrú formu potvrdíme vo finálovom štvrtom kole, ktorého organizátorom bude SŠ zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm.

 

 

 

autor: AS

Prílohy

.pdfpropozície
.pdfVýsledky kola
.JPGpríhovor SOŠ polytechnická
.JPGpríhovor SOŠ Nový Jičín
.JPGprivítanie 1
.JPGprivítanie 2
.JPGúčastníci
.JPGflorbal 1
.JPGflorbal 2
.JPGstolný tenis 1
.JPGstolný tenis 2
.JPGjazda zručnosti 1
.JPGjazda zručnosti 2
.JPGvolejbal 1
.JPGvolejbal 2
.JPGvyhodnotenie 1
.JPGvyhodnotenie 2
.JPGvyhodnotenie 3
.JPGvyhodnotenie 4
.JPGvyhodnotenie 5