Prijímacie konaniePracovná ponukaTK, IZKRozvrh hodínJedálny lístokWWW linkyKomisionálne skúšky
07.05.2018 - MS PČOZ IV.S       09.05.2018 - MS PČOZ IV.A       14.05.2018 - prijímacie konanie - 1. termín       17.05.2018 - prijímacie konanie - 2. termín       18.05.2018 - Deň otvorených dverí       21.05.2018 - ÚFIČ MS - SJL, ANJ, NEJ, TČOZ (3 dni)       24.05.2018 - Zápis do 1. ročníka
Motto týždňa

Úspech v každej oblasti závisí od predchádzajúcej prípravy a bez prípravy sa úspech nikdy nedostaví. Konfucius

Vyhľadávanie

Jedálny lístok

Pondelok

21.05.2018

Polievka    drobková, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1   Inovecké karé, zemiaková kaša, šalát, čaj A : 1,3,7

Obed č.2   Kurací špíz, varené zemiaky, šalát, čaj  A: 1,3,7

Obed č.3   Kuracie prírodné, hubová omáčka, ryža, obloha  A: 1,3,7

Utorok

22.05.2018

Polievka   paradajková, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1  Prešovské kuracie stehná, cestovina, čaj A: 1,3,7

Obed č.2  Fliačky s kapustou na sladko, čaj A: 1,3,7                

Obed č.3  Kuracie prírodné, hubová omáčka, ryža, obloha  A: 1,3,7

Streda

23.05.2018

Polievka    brokolicová, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1   Hrbatý rezeň, varené zemiaky, zelerový šalát, čaj A: 1,3,7,9

Obed č 2   Kus kusové rizoto s krabími tyčinkami, zelerový šalát, čaj A: 1,2,3,7,9

Obed č.3   Kuracie prírodné, hubová omáčka, ryža, obloha  A: 1,3,7

Štvrtok

24.05.2018

Polievka    hŕstková, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1   Kuracie soté, ryža, šalát, čaj A:1,3,7

Obed č.2   Syr plesnivec v lístkovom cestíčku, zemiaková kaša, kompót, čaj A: 1,3,7

Obed č.3   Kuracie prírodné, hubová omáčka, ryža, obloha  A: 1,3,7

Piatok

25.05.2018

Polievka   cesnačka s opekaným chlebom, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č 1  Bravčová krkovička, červená kapusta, knedľa, čaj A: 1,3,7

Obed č.2  Tofu na zelenine, ryža, čaj  A: 1,3,6,7,9

Obed č.3  Kuracie prírodné, hubová omáčka, ryža, obloha  A: 1,3,7

Kuchárky : Fideráková B, .Droppová Z.

Zoznam alergénov:

1.Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ichhybridné odrody) a výrobky z nich

2.kôrovce a výrobky z nich

3.vajcia a výrobky z nich

4.ryby a výrobky z nich

5.jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nich

6.Sójové bôby a výrobky z nich

7.mlieko a výrobky z neho

8.Orechy, t. j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašskéorechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoiesis(Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera),makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9.zeler a výrobky z nich

10.horčica a výrobky z nej

11.Sezamové semená a výrobky z nich

12.SO2 a siričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako SO2

13.vlčí bob (lupina) a výrobky z nich

14.mäkkýše a výrobky z nich

Zmeny v jedálnom lístku vyhradené