Prijímacie konaniePracovná ponukaEDUPAGE.orgRozvrh hodínJedálny lístok
11.01.2019 - Inovačný workshop       28.01.2019 - 1/2 ročná klasifikačná porada       31.01.2019 - odovzdávanie výpisov známok za 1. šk. rok       04.02.2019 - lyžiarsky kurz (celý týždeň)       09.02.2019 - 3. reprezentačný ples       19.02.2019 - šk. kolo SOČ - IV.S       20.02.2019 - šk. kolo SOČ - III.A, III.S
Motto týždňa

Úspech v každej oblasti závisí od predchádzajúcej prípravy a bez prípravy sa úspech nikdy nedostaví. Konfucius

Vyhľadávanie

Jedálny lístok

Pondelok

21.01.2019

Polievka             0,33l Hrachová s párkom, 0,55g chlieb A: 1,3,7

Obed č.1            240g Kuracie stehno na masle, 150g ryža, 100g šalát, 0,25l čaj  A: 1,3,7

Obed č.2            300g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, 0,25l čaj  A: 1,3,7

Obed č.3            150g Vyprážaný bravčový rezeň, 200g varené zemiaky, 50g obloha  A: 1,3,7

Utorok

22.01.2019

Polievka             0,33l Cesnaková s opekaným chlebom, 0,55g chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1            100g Záhorácky závitok, 200g zemiaková kaša, 100g šalát, 0,25l čaj A: 1,3,7

Obed č.2            100g Kuracie soté hawai, 150g ryža, 100g šalát, 0,25l čaj  A: 1,3,7

Obed č.3            150g Vyprážaný bravčový rezeň, 200g varené zemiaky, 50g obloha  A: 1,3,7

Streda

23.01.2019

Polievka             0,33l Zeleninová s mrvenicou, 0,55g chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1            100g Prírodný bravčový rezeň so šampiňónmi, 150g tarhoňa, 100g šalát, 0,25l čaj  A:  1,3,7

Obed č.2            150g Pštrosie vajce, 150g zemiaková kaša, 100g šalát, 0,25l čaj  A: 1,3,7

Obed č.3            150g Vyprážaný bravčový rezeň, 200g varené zemiaky, 50g obloha  A: 1,3,7

Štvrtok

24.01.2019

Polievka             0,33l Gulášová, 0,55g chlieb A: 1,3,7

Obed č.1            100g Belehradský bravčový rezeň, 0,25l čaj  A: 1,3,7

Obed č.2            300g Zapekaná cestovina so šunkou, 100g šalát, 0,25l čaj  A: 1,3,7

Obed č.3            150g Vyprážaný bravčový rezeň, 200g varené zemiaky, 50g obloha  A: 1,3,7

Piatok

25.01.2019

Polievka             0,33l Kurací vývar s pečeňovými haluškami, 0,55g chlieb A: 1,3,7,9

Obed č 1            100g Segedínsky guláš, 100g knedľa,  0,25 l čaj  A: 1,3,7

Obed č.2            250g Ovocné pirohy s maslom a strúhankou, 0,25 l mlieko  A: 1,3,7

Obed č.3            150g Vyprážaný bravčový rezeň, 200g varené zemiaky, 50g obloha  A: 1,3,7

 

Kuchárky: Želonková Mária

Zoznam alergénov:

1.     obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich

2.     kôrovce a výrobky z nich

3.     vajcia a výrobky z nich

4.     ryby a výrobky z nich

5.     jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nich

6.     sójové bôby a výrobky z nich

7.     mlieko a výrobky z neho

8.     orechy, t. j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoiesis(Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9.     zeler a výrobky z nich

10.   horčica a výrobky z nej

11.   sezamové semená a výrobky z nich

12.   SO2 a siričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako SO2

13.   vlčí bôb (lupina) a výrobky z nich

14.   mäkkýše a výrobky z nich

Zmeny v jedálnom lístku vyhradené