Prijímacie konanieMaturitaPracovná ponukaKomisionálne skúškyEDUPAGE.orgRozvrh hodínJedálny lístok
13.05.2019 - 1. termín prijímacích skúšok       15.05.2019 - súťaž Mladý ekofarmár - Nitra       16.05.2019 - 2. termín prijímacích skúšok       17.05.2019 - chovateľský deň pinzgauského dobytka       20.05.2019 - začiatok internej časti maturitnej kúšky
Motto týždňa

Keď niekomu odpustíme, uzly sú rozviazané a minulosť je voľná. R.Feild

Vyhľadávanie

Jedálny lístok

  JEDÁLNY LÍSTOK

 Obedové menu 

20.05.– 24.05.2019

PONDELOK

Polievka kapustová, chlieb /1,3,7/

1.  100g Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky, kompót /1,3,7/

2.  250g Kuskus s tuniakom a zeleninou, šalát mix /1,3,4,7/

3.  100g Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka /1,3,7/

UTOROK                           

Polievka francúzska, chlieb /1,3,7,9/

1.  100g Sviečková na smotane bravčová, knedľa /1,3,7,9/

2.  300g Závin z lístkového cesta so špenátom a šunkou, zemiaková kaša, šalát paradajkový/1,3,7/

3.  100g Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka /1,3,7/

 

STREDA          

Polievka kurací vývar s pečeňovými haluškami /1,3,7,9/

1.  100g Prírodný bravčový plátok so šampiňónmi, dusená ryža, šalát uhorkový /1,3,7/

2.  300g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom /1,3,7/

3.  100g Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka /1,3,7/

 

ŠTVRTOK

Polievka frankfurtská, chlieb /1,3,7,9/

1.  150g Pečená bravčová krkovička, červená kapusta, knedľa /1,3,7/

2.  300g Bulgurové rizoto s tofu, krabími tyčinkami a zeleninou, šalát mix/1,3,4,7/

3.  100g Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka /1,3,7/

 

PIATOK

Polievka z fazuľkových strukov na kyslo, chlieb /1,3,7/

1.  100g Morčacie soté, slovenská ryža, šalát čínska kapusta/1,3,7/

2.  300g Špagety s mäsom, posýpka syr /1,3,7/

3.  100g Vyprážaný bravčový rezeň varené zemiaky, kyslá uhorka /1,3,7/

 

* polievka 0,33l, čaj 0,25l, šalát 100g, chlieb 0,55g, , zemiaková kaša 200g, zemiakové hranolky 250g, ryža 100g, cestovina 100g, knedľa 150g, kečup 20g, tatárska omáčka 20g

 

K obedu sa podáva čaj.

 

OBED JE MOŽNÉ NAHLÁSIŤ ALEBO ODHLÁSIŤ  TELEFONICKY RÁNO

DO 7.30 HOD. NA TEL. ČÍSLACH: 0908/228 057, 044/ 5521 849

 

Kuchár: Želonková Mária

Zmeny v jedálnom lístku vyhradené