Prijímacie konaniePracovná ponukaTK, IZKRozvrh hodínJedálny lístokKomisionálne skúšky
03.09.2018 - 8:00 - začiatok vyučovania po prázdninách
Motto týždňa

Úspech v každej oblasti závisí od predchádzajúcej prípravy a bez prípravy sa úspech nikdy nedostaví. Konfucius

Vyhľadávanie

Jedálny lístok

Pondelok

17.09.2018

Polievka    rascová s vajcom, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1   100g Kurací perkelt, cestovina, nápoj  A: 1,3,7

Obed č.2   250g Gnocchi s makom, mlieko  A: 1,3,7

Obed č.3 150g Kurací gyros, ½ ryža, ½ zemiakové hranolky, dressing A: 1,3,7

Utorok

18.09.2018

Polievka   frankfurtská, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1  100g Hrbatý rezeň, zemiaková kaša, kompót, nápoj  A: 1,3,7

Obed č.2  200g Kuracie placky so zelerom, zemiaková kaša, nápoj  A: 1,3,7,9

Obed č.3  150g Kurací gyros, ½ ryža, ½ zemiakové hranolky, dressing A: 1,3,7

Streda

19.09.2018

Polievka   paradajková, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1  100g Plnené bravčové karé, tarhoňa, šalát, nápoj A: 1,3,7

Obed č.2  200g Špagety, nivovo-pórová omáčka, nápoj A: 1,3,7

Obed č.3  150g Kurací gyros, ½ ryža, ½ zemiakové hranolky, dressing A: 1,3,7

Štvrtok

20.09.2018

Polievka   zemiaková kyslá so šampiónmi, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1  100g Morčacie srbské, ryža, nápoj A: 1,3,7

Obed č.2  250g Smetisko, nápoj A: 1,3,7

Obed č.3 150g Kurací gyros, ½ ryža, ½ zemiakové hranolky, dressing obloha A: 1,3,7

Piatok

21.09.2018

Polievka   rybacia, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č 1  100g Guľky v paradajkovej omáčke, zemiaky, nápoj A: 1,3,7

Obed č.2  250g Fliačky s kapustou na sladko, nápoj A: 1,3,7

Obed č.3  150g Kurací gyros, ½ ryža, ½ zemiakové hranolky, dressing A: 1,3,7

Kuchárky : Fideráková B, .Droppová Z.

Zoznam alergénov:

1.Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ichhybridné odrody) a výrobky z nich

2.kôrovce a výrobky z nich

3.vajcia a výrobky z nich

4.ryby a výrobky z nich

5.jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nich

6.Sójové bôby a výrobky z nich

7.mlieko a výrobky z neho

8.Orechy, t. j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašskéorechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoiesis(Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera),makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9.zeler a výrobky z nich

10.horčica a výrobky z nej

11.Sezamové semená a výrobky z nich

12.SO2 a siričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako SO2

13.vlčí bob (lupina) a výrobky z nich

14.mäkkýše a výrobky z nich

Zmeny v jedálnom lístku vyhradené