Prijímacie konaniePracovná ponukaKomisionálne skúškyEDUPAGE.orgRozvrh hodínJedálny lístok
01.07.2019 - letné prázdniny       02.09.2019 - začiatok vyučovania po prázdninách
Motto týždňa

Úspech v každej oblasti závisí od predchádzajúcej prípravy a bez prípravy sa úspech nikdy nedostaví. Konfucius

Vyhľadávanie

Jedálny lístok

Obedové menu 

22.7.-26.7.2019

PONDELOK

Milánska polievka, chlieb /1,3,7/

1.  100g Sviečková  na smotane, knedľa /1,3,7,9/

2.  300g Cestovinový šalát s tuniakom /1,3,4,7/

3.  150g  Krkovička na prírodno, hubová omáčka, dusená ryža /1,3,7/

 

UTOROK

Kuracia polievka, chlieb /1,3,7,9/

1.  100g  Kuracie prsia s lečom a olivami, dusená ryža,  uhorkový šalát /1,3,7/

2.  150g  Rybie filé na masle, varené zemiaky, petržlenová vňať /1,3,4,7/

3.  150g  Krkovička na prírodno, hubová omáčka, dusená ryža /1,3,7/

 

STREDA

Rascová polievka s vajcom, chlieb /1,3,7,9/

1.  100g Bratislavské bravčové plece, cestovina/1,3,7,9/

2.  300g Zemiakový prívarok, pečená klobása /1,3,7/

3.  150g  Krkovička na prírodno, hubová omáčka, dusená ryža /1,3,7/

 

ŠTVRTOK

Frankfurtská polievka, chlieb /1,3,7/

1.  100g Bravčový plátok v keli, varené zemiaky s maslom a vňaťou, kompót /1,3,7/

2.  150g Vyprážaný syr, zemiakové hranolky, kečup /1,3,7/

3.  150g  Krkovička na prírodno, hubová omáčka, dusená ryža /1,3,7/

 

PIATOK

Goralská polievka, chlieb /1,3,7,9/

1.  100g Belehradský bravčový rezeň, varené zemiaky, kapustový šalát /1,3,7/

2.  300g  Granadír, kapustový šalát /1,3,7/

3.  150g  Krkovička na prírodno, hubová omáčka, dusená ryža /1,3,7/

 

* polievka 0,33l, čaj 0,25l, šalát 100g, chlieb 0,55g, , zemiaková kaša 200g, zemiakové hranolky 250g, ryža 100g, cestovina 100g, knedľa 150g, kečup 20g, tatárska omáčka 20g

 

K obedu sa podáva čaj.

 

OBED JE MOŽNÉ NAHLÁSIŤ ALEBO ODHLÁSIŤ  TELEFONICKY RÁNO

DO 7.30 HOD. NA TEL. ČÍSLACH: 0908/228 057, 044/ 5521 849

 

Kuchár: Želonková Mária

Zmeny v jedálnom lístku vyhradené

Zoznam alergénov
1. obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich 2. kôrovce a výrobky z nich...