Prijímacie konaniePracovná ponukaTK, IZKRozvrh hodínJedálny lístokKomisionálne skúšky
03.09.2018 - začiatok vyučovania po prázdninách
Motto týždňa

Úspech v každej oblasti závisí od predchádzajúcej prípravy a bez prípravy sa úspech nikdy nedostaví. Konfucius

Vyhľadávanie

Jedálny lístok

Pondelok

23.07.2018

Polievka    zemiaková s paprikou, chlieb A:1,3,7

Obed č.1  100g Bravčové znojemské, ryža, nápoj A: 1,3,7

Obed č.2   Rezance s tvarohom, mlieko A: 1,3,7

Obed č.3   Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, kečup A: 1,3,7

Utorok

24.07.2018

Polievka   kelová s krúpami, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1  100g Bravčový vyprážaný rezeň, zemiaková kaša, kompót, nápoj A: 1,3,7

Obed č.2  Smetisko A: 1,3,7

Obed č.3  Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, kečup A: 1,3,7

Streda

25.07.2018

Polievka    rascová s vajcom, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1  100g Segedínsky guláš, knedľa, nápoj  A : 1,3,7

Obed č.2   Špagety s nivovo- pórovou omáčkou A: 1,3,7

Obed č.3   Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, kečup A: 1,3,7

Štvrtok

26.07.2018

Polievka    drobková, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1  100g Bravčový plátok prírodný, brusnicová omáčka, tarhoňa, nápoj A:1,3,7

Obed č.2   Štrúdľa A: 1,3,7

Obed č.3   Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, kečup A: 1,3,7

Piatok

27.07.2018

Polievka   hrachová s párkom, chlieb A: 1,3,7

Obed č 1  100g Bravčový španielsky vtáčik, slovenská ryža, uhorka, nápoj A: 1,3,7

Obed č.2  Tofu na zelenine, ryža A : 1,3,7,9

Obed č.3  Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, kečup A: 1,3,7

Kuchárky : Fideráková B, .Droppová Z.

Zoznam alergénov:

1.Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ichhybridné odrody) a výrobky z nich

2.kôrovce a výrobky z nich

3.vajcia a výrobky z nich

4.ryby a výrobky z nich

5.jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nich

6.Sójové bôby a výrobky z nich

7.mlieko a výrobky z neho

8.Orechy, t. j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašskéorechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoiesis(Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera),makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9.zeler a výrobky z nich

10.horčica a výrobky z nej

11.Sezamové semená a výrobky z nich

12.SO2 a siričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako SO2

13.vlčí bob (lupina) a výrobky z nich

14.mäkkýše a výrobky z nich

Zmeny v jedálnom lístku vyhradené