Rozvrh hodínPrijímacie konanieTK, IZKWWW linkyJedálny lístok
06.10.2017 - týždeň európskej kuchyne       07.11.2017 - cezpoľný bech       09.11.2017 - beseda "Spoločná krajina"       09.11.2017 - regionálne kolo vo florbale       16.11.2017 - Deň študenstva (Imatrikulácie)       16.11.2017 - okresná súťaž v stolnom tenise       21.11.2017 - okresná súťaž vo futsale       30.11.2017 - Expert geniality show
Motto týždňa

Úspech v každej oblasti závisí od predchádzajúcej prípravy a bez prípravy sa úspech nikdy nedostaví. Konfucius

Vyhľadávanie

Jedálny lístok

 

Pondelok

20.11.2017

Polievka    fazuľkové struky chlieb A: 1,3,7

Obed č.1   Morčacie srbské, slovenská ryža, čaj A 1,3,7

Obed č.2   Buchty na pare posýpka mak - kakao, čaj A:1,3,7

Obed č.3   Špagety po taliansky s kuracím mäsom  a:1,3,7                         

Utorok

21.11.2017

Polievka    kurací vývar s rezancami, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1   Krkovička na cesnaku, opekané zemiaky, obloha, čaj A: 1,3,7    

Obed č.2   Thajská panvica, ryžové rezance  A: 1,3,6,7

Obed č.3   Špagety po taliansky s kuracím mäsom  a:1,3,7

Streda

22.11.2017

Polievka    cibuľačka so slaninkou, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1   Bravčová sekaná, kapusta na pretlaku, zemiaky, čaj A:1,3,7

Obed č 2   Rizoto z rybieho filé, šalát, čaj A: 1,3,7

Obed č.3   Špagety po taliansky s kuracím mäsom  a:1,3,7

Štvrtok

23.11.2017

Polievka    zemiaková s paprikou, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1   Bravčové varené, kôprová omáčka, knedľa, čaj A:1,3,7

Obed č.2   Halušky s tvarohom a slaninkou, acidko  A: 1,3,7

Obed č.3   Špagety po taliansky s kuracím mäsom  a:1,3,7

Piatok

24.11.2017

Polievka   hŕstková, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č 1  Kurací stroganov, ryža, čaj A:1,3,7

Obed č.2  Šišky s džemom, biela káva  A:1,3,7 

Obed č.3  Špagety po taliansky s kuracím mäsom  a:1,3,7

Kuchárky : Fideráková B, .Droppová Z.

Zoznam alergénov:

1.Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ichhybridné odrody) a výrobky z nich

2.kôrovce a výrobky z nich

3.vajcia a výrobky z nich

4.ryby a výrobky z nich

5.jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nich

6.Sójové bôby a výrobky z nich

7.mlieko a výrobky z neho

8.Orechy, t. j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašskéorechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoiesis(Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera),makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9.zeler a výrobky z nich

10.horčica a výrobky z nej

11.Sezamové semená a výrobky z nich

12.SO2 a siričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako SO2

13.vlčí bob (lupina) a výrobky z nich

14.mäkkýše a výrobky z nich

Zmeny v jedálnom lístku vyhradené