Rozvrh hodínPrijímacie konanieTK, IZKWWW linkyKomisionálne skúškyJedálny lístok
08.01.2018 - komisionálne skúšky (do 25.1.2018)       17.01.2018 - olympiáda z ANJ       25.01.2018 - 1/2 klasifikačná porada       26.01.2018 - veľtrh cestovného ruchu       31.01.2018 - odovzdávanie polročného výpisu známok       02.02.2018 - polročné prázdniny       03.02.2018 - 2. reprezentačný ples
Motto týždňa

Úspech v každej oblasti závisí od predchádzajúcej prípravy a bez prípravy sa úspech nikdy nedostaví. Konfucius

Vyhľadávanie

Jedálny lístok

 

Pondelok

22.01.2018

Polievka    frankfurtská, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1   Bravčový perkelt, cestovina, čaj A: 1,3,7

Obed č.2   Bulgurové rizoto s fazuľami, tofu a zeleninou, šalát, čaj  A:1,3,6,7

Obed č.3   Plnená tortila s kuracím mäsom, šalát, drezzing  A: 1,3,7                         

Utorok

23.01.2018

Polievka    cibuľačka so slaninkou, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1   Obrátený bravčový rezeň, zemiaková kaša, kompót, čaj, čaj A: 1,3,7    

Obed č.2   Buchta na pare, mak, kakao  A: 1,3,7

Obed č.3   Plnená tortila s kuracím mäsom, šalát, drezzing  A: 1,3,7

Streda

24.01.2018

Polievka    hrachová s klobásou, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1   Morčacie soté, ryža, cviklový šalát, čaj A:1,3,7,9

Obed č 2   Granadír, šalát cviklový, čaj  A: 1,3,7

Obed č.3   Plnená tortila s kuracím mäsom, šalát, drezzing  A: 1,3,7

Štvrtok

25.01.2018

Polievka    petržlenová s ovsenými vločkami, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1   Segedínsky guláš, knedľa, čaj A:1,3,7

Obed č.2   Kuracie krídla marinované, opekané zemiaky, drezzing, čaj A: 1,3,7

Obed č.3   Plnená tortila s kuracím mäsom, šalát, drezzing  A: 1,3

Piatok

26.01.201

Polievka   zemiaková kyslá, chlieb A: 1,3,7

Obed č 1  Kuracie prsia a la fonde, divoká ryža, uhorka, čaj A:1,3,7

Obed č.2  Bryndzovníky, acidko čaj A: 1,3,7

Obed č.3  Plnená tortila s kuracím mäsom, šalát, drezzing  A: 1,3

Kuchárky : Fideráková B, .Droppová Z.

Zoznam alergénov:

1.Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ichhybridné odrody) a výrobky z nich

2.kôrovce a výrobky z nich

3.vajcia a výrobky z nich

4.ryby a výrobky z nich

5.jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nich

6.Sójové bôby a výrobky z nich

7.mlieko a výrobky z neho

8.Orechy, t. j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašskéorechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoiesis(Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera),makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9.zeler a výrobky z nich

10.horčica a výrobky z nej

11.Sezamové semená a výrobky z nich

12.SO2 a siričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako SO2

13.vlčí bob (lupina) a výrobky z nich

14.mäkkýše a výrobky z nich

Zmeny v jedálnom lístku vyhradené