Prijímacie konaniePracovná ponukaEDUPAGE.orgRozvrh hodínJedálny lístok
22.10.2018 - e-testovanie (v priebehu týždňa)       29.10.2018 - riaditeľské voľno (žiaci)       31.10.2018 - jesenné prázdniny (začiatok vyučovania 5.11.)
Motto týždňa

Úspech v každej oblasti závisí od predchádzajúcej prípravy a bez prípravy sa úspech nikdy nedostaví. Konfucius

Vyhľadávanie

Jedálny lístok

Pondelok

19.11.2018

Polievka             krúpková s údeným mäsom, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1            100g Inovecké karé, zemiaková kaša, obloha, nápoj  A: 1,3,7

Obed č.2            240g Granadír, acidko  A: 1,3,7

Obed č.3            120g Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, tatárska omáčka A: 1,3,7

Utorok

20.11.2018

Polievka             milánska, chlieb A: 1,3,7

Obed č.1            100g Kuracie na šampiňónoch, slovenská ryža, šalát, nápoj A: 1,3,7

Obed č.2            250g Zeleninový špíz s tofu, kus kus, šalát, nápoj A: 1,3,6,7

Obed č.3            120g Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, tatárska omáčka A: 1,3,7

Streda

21.11.2018

Polievka             zeleninová s mrvenicou, chlieb A: 1,3,7,9

Obed č.1            100g Azu po tatársky, ryža, šalát, nápoj A: 1,3,7

Obed č.2            300g Pečené buchty, kakao  A: 1,3,7

Obed č.3            120g Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, tatárska omáčka A: 1,3,7

Štvrtok

22.11.2018

Polievka             gulášová A: 1,3,7

Obed č.1            100g Pečená krkovička, kapusta na pretlaku, knedľa, nápoj A: 1,3,7

Obed č.2            240g Bratislavské rizoto, kyslá uhorka  A: 1,3,7

Obed č.3            120g Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, tatárska omáčka A: 1,3,7

Piatok

23.11.2018

Polievka             zemiaková kyslá, chlieb A: 1,3,7

Obed č 1            100g Kurací perkelt, cestovina, nápoj A: 1,3,7,10

Obed č.2            240g Zapekaná brokolica, cviklové pyré, šalát,  nápoj A: 1,3,7

Obed č.3            120g Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, tatárska omáčka A: 1,3,7

 

Kuchárky:  

Zoznam alergénov:

1.     obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich

2.     kôrovce a výrobky z nich

3.     vajcia a výrobky z nich

4.     ryby a výrobky z nich

5.     jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nich

6.     sójové bôby a výrobky z nich

7.     mlieko a výrobky z neho

8.     orechy, t. j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoiesis(Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9.     zeler a výrobky z nich

10.   horčica a výrobky z nej

11.   sezamové semená a výrobky z nich

12.   SO2 a siričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako SO2

13.   vlčí bôb (lupina) a výrobky z nich

14.   mäkkýše a výrobky z nich

Zmeny v jedálnom lístku vyhradené