EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

15.IV.2016 DEŇ NARCISOV

Deň narcisov je verejná zbierka Ligy proti rakovine a tento rok sa koná už po 20-ty raz. Ulice miest a obcí v jediný deň v roku – tentokrát 15. apríla 2016 - zaplavia žlté narcisy. Každý, kto si narcis pripne na svoj odev, vyjadrí týmto gestom podporu a spolupatričnosť s tými, ktorí bojujú s rakovinou. Vhodením dobrovoľného príspevku do pokladničky dobrovoľníkov Dňa narcisov zároveň pomôže zhromaždiť finančné prostriedky na konkrétnu praktickú pomoc onkologickým pacientom a ich rodinám na celom Slovensku.

Liga proti rakovine počas celého roka pripravuje projekty a programy, ktorými pomáha pacientom v ich konkrétnych problémoch, situáciách a výzvach. Okrem toho sa stará o prevenciu a informovanosť celej verejnosti, podporuje zdravotnícke zariadenia, nemocnice, iné občianske združenia i výskum v oblasti liečby onkologických ochorení.

Pripnutím žltého kvietku v Deň narcisov vysielame onkologickým pacientom odkaz, že nie sú vo svojom ochorení sami, že ich boj sa týka nás všetkých a že majú našu podporu. Sme radi, že naša škola, tak ako minulé ročníky, neostala bokom a pod patronátom členov ŽŠR, ktorými boli  Pavol KOVÁCS III.A Ladislav PAPIK II.A, študijný odbor agropodnikanie - chov koní a jazdectvo sme sa do zbierky zapojili. V

VÝSLEDOK ZBIERKY = 85,80 €

Ešte raz všetkým, ktorí do zbierky prispeli, ĎAKUJEME !

 

Ladislav PAPIK III.A poskytol príspevok na našu www, ktorý radi zverejňujeme aj s jeho fotogalériou, ktorú dokompletizujeme v najbližších dňoch

 

 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Logo Deň narcisov

Nepotrebuje oslavu,

stačí ak ste 15. 4. prispeli ...

Našu žiacku školskú radu oslovila ešte v marci pani Alena Rumanská, ktorá je vedúcou klubu VENUSA LM. Je to klub onkologických pacientok.

Neváhali sme ani chvíľu s kladnou odpoveďou a 15. 4. Sme sa aj my, Pavol Kovács a Ladislav Papik, ako zástupcovia Žiackej školskej rady pri SOŠ Polytechnickej v Liptovskom Mikuláši, zapojili do organizácie verejnej zbierky DEŇ NARCISOV, ktorá sa koná každý rok a zastrešuje ju organizácia LIGA PROTI RAKOVINE.

Prispievali žiaci našej školy, naši učitelia, ľudia okolitých firiem, ktorých sme navštívili a takisto aj ľudia, ktorých sme stretli na ulici. Sme veľmi radi, že sme sa mohli zapojiť do tejto zbierky a aspoň takto pomôcť ľuďom, ktorí to naozaj veľmi potrebujú.

Všetkým, ktorí prispeli ĎAKUJEME.

Radi sa zapojíme aj o rok.

Ladislav Papik

 

 

Tajomník ŽŠR

 

 

SÚVISIACE ČLÁNKY

Školský rok 2013/2014

11.IV.2014 DEŇ NARCISOV : www.polytechnika.sk/index.php

+  DNI NARCISOV OD XIII. ROČNÍKA / 2009 /




autor: T.H, L.P

Fotogaléria