EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

ZAPOJTE SA DO HLASOVANIA V RÁMCI SÚŤAŽE NAJ AGRO POĽNO ŠTUDENTKA, ŠTUDENT PU NITRA, KDE SÚŤAŽI AJ NÁŠ BÝVALÝ ABSOLVENT MICHAL MIKULA !!

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre a Klub poľnohospodárskych odborníkov pri SPU v spolupráci s Vydavateľstvom Slovenský CHOV, s.r.o., Centrom pre študenta a Združením mladých farmárov na Slovensku vyhlásili súťaž o NAJ POĽNO ŠTUDENTA/ŠTUDENTKU.

Jej cieľom je tak ako pri súťaži NAJ agro dievča, chlapec nájsť sympatického študenta a študentku Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, ktorí by svojím šarmom, vzdelaním, dôvtipom, skúsenosťami a blízkym vzťahom k agrosektoru reprezentovali univerzitu na významných podujatiach počas celého roka 2015. Z prihlásených súťažiacich vyberie porota dvadsať finalistov (desať chlapcov a desať dievčat). O víťaznej dvojici sa rozhodne vo finále, ktoré sa bude konať 28. apríla 2015 v aule Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre v rámci konferencie Klubu poľnohospodárskych odborníkov )

Súčasťou súťaže bude internetové hlasovanie o NAJ poľno študenta/študentku webu. Pre našu školu je potešujúce, že medzi študentami je aj náš bývalý absolvent Michal MIKULA, ktorý úspešne ukončil štúdium v študijnom odbore agropodnikanie so zameraním na agroturistiku v školskom roku 2012/2013. Michal sa výrazne zapísal do histórie súťaže NAJ agro chlapec v jej premierovom ročníku, kde získal vo všetkých kategóriách I. miesto. Veríme, že aj v tejto vysokoškolskej súťaži sa mu bude dariť a bolo by dobré pomôcť mu k dobrému výsledku aj naším pričinením a to tak, že mu môžeme ODOVZDAŤ HLAS V SÚŤAŽI NAJ POĽNO ŠTUDENT WEBU. Postup je taký istý ako pri súťaži NAJ agro dievča, chlapec webu : www.agrobiznis.sk/index.php/component/content/article/2495

Bolo by sympatické, keby ste mu hlas odovzdali aj cez školské PC na vyučovacích hodinách v učebniach, kde sú počitače, lebo z jedneho počitača sa môže odovzdať len jeden hlas pre študenta a súčasne pre študentku PU a požiadali aj známych o zapojenie do tohto hlasovania. Za ústretovosť dopredu ďakujeme. Odovzdať hlas treba čo najskôr, lebo finále súťaže je už 28.04.2015 !!!

SÚVISIACE ČLÁNKY

Školský rok 2012/2013

20.III.2013 Michal MIKULA IV.A zvíťazil aj v druhej časti I. ROČNÍKA CELOSLOVENSKEJ SÚŤAŽE NAJ AGRO DIEVČA, CHLAPEC :

www.polytechnika.sk/index.php

+ ďalšie príspevky o jeho účasti v tejto súťaži.

autor: T.H

Fotogaléria