EDUPAGE.orgRozvrh hodínZelená školaPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

9. X. 2013 ODBORNÁ EXKURZIA NA 14. ROČNÍKU MEDZINÁRODNEJ VÝSTAVY HORSKÝCH ZARIADENÍ A 1. VÝSTAVE ZIMNÉHO CESTOVNÉHO RUCHU

Dňa 9. X. 2013 sa II.AME, II.AM absolvovali zaujímavú exkurziu v rámci 14. medzinárodnej  výstavy horskej techniky a 1. výstavy zimného cestovného ruchu INTERLAVEX 2013, ktorá sa konala v dňoch 8. – 10. X. 2013  v  priestoroch LIPTOV ARÉNY – Aquapark TATRALANDIA v Liptovskom Mikuláši paralelne so  42. ročníkom Dní lanoviek a lyžiarskych vlekov.

V rámci výstavy si mohli pozrieť zariadenia pre prepravu osôb – lanovky a lyžiarske vleky, zariadenia pre úpravu zjazdoviek, bežeckých tratí , zariadenia pre zimné služby pre súkromné a komunálne využívanie, zariadenia na výrobu snehu , pokladničné systémy, informačné systémy, spojovacia technika, mazivá a oleje, snežné skútre a motorové štvorkolky, bezpečnostná, pracovná a evakuačná technika, ochranné pracovné prostriedky, športové potreby, oblečenie, zariadenia pre oddych a voľný čas. Z uvedenej ponuky vyplýva, že naši žiaci z každého študijného a učebného odboru si mohli nájsť na výstave exponáty, ktoré súvisia s ich odborným zameraním a vyučovaním v jednotlivých predmetoch. Napríklad agromechanizátor – opravár má predmety : prevádzka malých horských zariadení, komunálna technika a v priestore výstaviska sa žiaci mohli zoznámiť s najmodernejšími zariadeniami pre túto oblasť činnosti. 

SÚVISIACE ČLÁNKY

Školský rok 2011/2012

6. X. 2011 INTERVALEX : 

www.polytechnika.sk/index.php

Školský rok 2009/2010

 

14. X. 2009 INTERVALEX  :

www.polytechnika.sk/index.php

Školský rok 2007 /2008

17. X. 2007 INTERVALEX : Informáciu o  našej účasti nájdete v prílohe tohto príspevku, lebo v uvedenom školskom roku nebola v činnosti súčasná www. stránka školy.

autor: T.H, Z.L , Z.M

Fotogaléria

K dobrej atmosfére, ktorá vládla medzi žiakmi
II.AME a pedagogickým dozorom

Prílohy

.pdfINTERVALEX 2007 II.ŠP