EDUPAGE.orgRozvrh hodínZelená školaPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

1. V. 2013 ÚČASŤ ŽIAKOV II.A NA DNI OTVORENÝCH DVERÍ V NÁRODNOM ŽREBČÍNE TOPOLČIANKY

1. 5. 2013 sa v Národnom žrebčíne v Topoľčiankach uskutoční VIII. ročník otvorenia novej jazdeckej, turistickej a chovateľskej sezóny. Milovníci koní si mohli, v rámci DŇA OTVORENÝCH DVERÍ,  pozrieť nielen žrebčín, ale organizátori pre nich pripravili celý rad akcií. Mohli sa zúčastniť slávnostného otvorenia jazdiarne a hipologickej expozície, sledovať verejné tréningy športových koní a poobede aj slávnostný galaprogram, pozrieť i priestory stajní, jazdiarne a hipologické múzeum.Pre verejnosť boli otvorené aj priestory Château Topoľčianky, kde bola pripravená  degustácia vín, detský kútik, špeciality slovenskej kuchyne a ochutnávka syrov.

Medzi medializovanými 10000 návštevníkmi boli aj naši žiaci z II.A s pánom profesorom Ing. Jurajom HOLIENKOM. Konkrétne sa podujatia  zúčastnili  Kristína GEROČOVÁ, Jana DUTKOVÁ, Marika DOMITEROVÁ, Alexandra HAJASOVÁ, Lucia KAPUSTOVÁ a Benedikt UHEREK. V prípade, že budú ochotní podeliť sa na našej www o svoje osobné zážitky a obohatia tento príspevok o fotogalériu budeme radi.
 
Zatiaľ prinášame reportáž o tejto akcii, ktorá je súčasťou obsahu FARMÁRSKEJ REVUE  odvysielanej 4.V.2013 : www1.stv.sk/online/archiv/farmarska-revue. Stačí si nájsť v kalendári archívu MÁJ 2013 dátum 4.V.2013 a reportáž je hneď v úvode Farmárskej revue .

SÚVISIACE ČLÁNKY

Školský rok 2012/2013

ČLÁNKY, KTORÉ SÚ OBSAHOVO ZAMERANÉ NA ŠTUDIJNÝ ODBOR CHOV KONÍ A JAZDECTVO :

www.polytechnika.sk/index.php

autor: T.H

Fotogaléria

Ilustračné foto