EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

VYHODNOTENIE NAJLEPŠÍCH ŠPORTOVCOV V LIPT. MIKULÁŠI.

9.februára 2009 sa na radnici mesta Liptovský Mikuláš za prítomnosti primátora Jána BLCHÁČA oceňovali najlepší športovci mesta za uplynulý rok. Pamätnú plaketu si prevzalo 21 najlepších športovcov a tri kolektívy.
Medzi ocenenými športovcami mesta, bez určenia absolútneho poradia, nechýbali hokejisti extraligového „A“ mužstva Jiří Heš, Richard Huna či Martin Falter, olympionici z divokej vody Elena Kaliská a Michal Martikán ako aj Vladimíra Goňová z Atletického klubu Kriváň v Liptovskom Mikuláši.
Naša škola môže byť hrdá, že medzi ocenenými boli aj študenti našej školy. Konkrétne ide o študentov, ktorí hrajú hokej v dorasteneckom družstve MHK 32 LM : Erik NITRIANSKY 3.ME, Peter KUBÁŇ 1.ME, Adrián JANČUŠKA 1.ME, František POLIAČEK 1.ME Tento športový kolektív bol zaradený spolu s hráčmi A - družstva MHK 32 LM a družstvom basketbalistiek Liptovského Mikuláša medzi tri najlepšie športové kolektívy za rok 2008. Ich úspech je aj výsledkom práce pána profesora Jozefa ČONTOFALSKÉHO, ktorý v hokejovom družstve dorastu pôsobí vo funkcii asistenta trénera. Chlapcom držíme palce aby sa im podarilo udržať si do konca sezóny aktuálne vynikajúce tretie miesto v extralige dorastu v ľadovom hokeji. Slávnostného oceňovania sa zúčastnili ako diváci študentky z tried 1.ŠP a 1.AŽP. Záverom príspevku treba vyzdvihnúť skutočnosť, že aj v predchádzajúcich rokoch absolvovali štúdium na našej škole študenti, ktorí boli a sú vynikajúci extraligoví hokejisti. Za všetkých uvedieme súčasného kapitána A-družstva MHK 32 LM Martina KRIŠKU, ktorý v školskom roku 2001/2002 úspešne ukončil štúdium na našej škole v študijnom odbore mechanik – elektronik.

autor: T.H

Fotogaléria

Mgr.Jozef ČONTOFALSKÝ
a jeho "družina"
Mgr.Jozef ČONTOFALSKÝ
a jeho "družina"