EDUPAGE.orgRozvrh hodínZelená školaPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

25.XI.2010 : BURZA INFORMÁCIÍ O TRHU PRÁCE V KULTÚRNOM DOME A. HLINKU V RUŽOMBERKU . 1.XII.2010 : BSŠ DOLNÝ KUBÍN V MsKS.

 

Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny v Ružomberku pod záštitou primátora Mesta Ružomberok zorganizoval  vo štvrtok 25. novembra 2010 od 10:00 do 16:00 do Veľkej dvorany KDAH v Ružomberku  Burzu informácií.

 Burza informácii bola určená žiakom 8. a 9. ročníkov základných škôl, študenton stredných škôl, zamestnávateľov, uchádzačov a záujemcov o zamestnanie a širokú verejnosť.

Hlavné zameranie Burzy informácii bolo na prezentáciu študijných a učebných odborov vybraných stredných odborných škôl, poskytnutie informácií o možnostiach regionálneho trhu práce, prezentáciu zamestnávateľov.

Aj naša škola využila možnosť prezentácie študijných a učebných odborov. Do prezentácie sa okrem pedagogických pracovníkov školy aktívne zapojili aj študentky tretích ročníkov.

Účastníci BURZY

v Ružomberku

a Dolnom Kubíne

Ing. Drahomír Krčmárek

Ing. Juraj Holienka

Ing. Martina Turzová

Daniela Kubeková III.A

Andrea Homzová  III.ŽP

burza_informacii_801

O tom, že je potrebné dať o sebe vedieť a propagovať školu žiakom končiacich ročníkov ZŠ, svedčí aj vysoký počet expozícií škôl, ktoré majú sídlo mimo okresov LM, Rbk, DK. / napríklad Stredná  záhradnícka škola Piešťany, Stredná odborná škola rybárska Mošovce, Škola úžitkového výtvarníctva Kremnica /

autor: T.H

Fotogaléria

PRESVIEDČANIE O VÝHODÁCH ŠTÚDIA NA NAŠEJ ŠKOLE.
BURZA INFORMÁCIÍ O SŠ A ZAMESTNÁVATEĽOCH
DOLNÝ KUBÍN Naša expozícia.