EDUPAGE.orgRozvrh hodínZelená školaPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

Vianočný floorballový turnaj

Po veľkom úspechu v minulom roku sme opäť zorganizovali vianočný floorballový turnaj. Pre veľký záujem zo strany žiakov, vyvolaný možno minuloročným víťazstvom družstva učiteľov, bolo potrebné zmeniť hrací systém. V prvej fáze turnaja, ktorú možno nazvať kvalifikačná, hrali medzi sebou družstvá z rovnakých ročníkov. Víťazi ročníkových turnajov potom postúpili do finálového turnaja, kde sa napokon stretlo 6 najlepších družstiev školy. Okrem štyroch ročníkových víťazov aj minuloročný žiacky víťaz, družstvo 4.ME triedy a samozrejme obhajcovia vlaňajšieho víťazstva – učitelia.
Finálový turnaj prebiehal systémom každý s každým na dva víťazné zápasy s dĺžkou trvania zápasu 10 minút. Turnaj preveril silu všetkých družstiev. Od začiatku svoje kvality potvrdzovali minuloročný finalisti, ale zahanbiť sa nedali ani ostatní. Najväčší rešpekt vzbudzovali samozrejme mužstvá, za ktoré hrali aktívni alebo bývalí hráči MHK32 L. Mikuláš.
V štvrtom kole sa udiala rozhodujúca bitka o víťazstvo v turnaji medzi 4.ŠP a učiteľmi. Štvrtáci mali na konte už jednu prehru a tak, ak chceli turnaj vyhrať museli učiteľov poraziť. Poraziť doteraz neporazeného – ťažká úloha. Ale vyzeralo to nádejne. V prvej desaťminútovke žiaci vyhrali 10:2 a schyľovalo sa k prepisovaniu histórie. Druhých 10 minút skončilo 4:0, ale v prospech učiteľov. Rozhodujúca bola nakoniec 3. desaťminútovka, ktorú po veľkom boji vo svoj prospech v pomere 4:3 získali učitelia a zachovali si punc neporaziteľnosti. Zároveň predčasne vyhrali celý turnaj a obhájili minuloročný triumf.
5. kolo rozhodlo, o poradí na ďalších miestach, o už dvojročnej neporaziteľnosti učiteľov, o najlepších strelcoch a o tom, že 3. miesto obsadila 1.ME a predstihla hokejistami nabitú zostavu 4.ME.
2. ročník floorballového turnaja bol opäť veľmi vydarenou akciou, ktorou žila celá škola. Celkovo sa zapojilo 18 mužstiev. Už teraz sa všetci tešia na ďalší ročník. Toho sa síce nezúčastnia maturanti zo 4.ŠP a 4.ME, ale doteraz neporazení učitelia určite nájdu dostatok vyzývateľov.

CELKOVÉ PORADIE 2 ROČNÍKA VIANOČNÉHO TURNAJA VO FLOORBALLE

1 miesto UČITELIA
2 miesto 4. ŠP
3 miesto 1. ME
4 miesto 4. ME
5 miesto 2. AŽP
6 miesto 3. AŽP

ZAUJÍMAVOSTI
Najlepší strelci finálového turnaja:
1. Poliaček 48 gólov 1.ME
2. Krčmárek 38 gólov učitelia
3. Mišura 33 gólov 4.ME

Učitelia všetky zápasy v turnaji vyhrali v pomere 2:1, pretože vždy prehrali 1. desaťminútovku
Najvyšší víťazný rozdiel v desaťminútovke
12:2 3.ME I – 3.ME II v kvalifikácii
14:4 1.ME I – 1.ME II v kvalifikácii
Najviac gólov v desaťminútovke
8:11 4.ME – 1.ME 4. kolo finálový turnaj
Najviac gólov v zápase na jedného hráča
16 Poliaček 1.ME 4. kolo finálový turnaj

autor: drak

Fotogaléria

Floorballový turnaj
V zápale hry
Floorballový turnaj
V zápale hry
Floorballový turnaj
Prestávka prišla aj mužstvu uč
Floorballový turnaj
Úvodné vhadzovanie.
Floorballový turnaj
Učiteľ Čontofalský napádaný Pa
Floorballový turnaj
Adam Mišura čosi vymýšľa na ri
Floorballový turnaj
Mužstvo učiteľov tesnepred abs
Floorballový turnaj
Jozef Čontofalský, Drahomír Kr

Prílohy

.xlsTabuľka finálového turnaja
.xlsSumár zápasov