EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

II. SEZÓNA : DALI SME ŠANCU MLADÝM A...NESKLAMALI !

Ani  sme sa nenazdali a druhá sezóna je už za nami. Podobne, ako minulú sezónu , aj na tejto brigádovali študenti zo strednej odbornej školy POLYTECHNICKEJ v Lipt. Mikuláši, počas žatevných prác vo firme GOFEX, ktorá poskytuje agroslužby na území Slovenska a Čiech.

Michal Vyšný , Tomáš Staroň a Matúš Urban, ktorí štúdium ukončili v škol. roku 2009/2010 a Dominik Urban z  III. ME triedy brigádovali od júla do septembra tohto roku na kombajnoch CLAAS a Massey Ferguson v našej firme.

 Žatva bola  tento rok pre počasie mimoriadne náročná, ale vďaka týmto mladým brigádnikom sa nám ju podarilo pred ďalším dažďom včas dokončiť. Nakoľko naši stáli zamestnanci boli vyťažení  na iných strojoch, neostávalo nám nič iné, len sa spoľahnúť  na mladých brigádnikov aby sami dokončili žatvu pod Tatrami. Povedali sme si, že šancu treba dať aj mladým... a nesklamali.

Ich  ochota a nadšenie pracovať nás uistila, že aj keď sú mladí vedia byť zodpovednými, spoľahlivými a dobrými odborníkmi . Preukázalo sa to aj na spokojnosti našich zákazníkov, čo je pre našu firmu veľmi  dôležité, preto sme im vďační, že firme GOFEX  robia dobré meno.

Touto cestou sa chceme poďakovať aj riaditeľovi školy Mgr. Jánovi Maruškinovi  za výbornú spoluprácu a pani profesorke Mgr. Guothovej za ústretovosť pri nadvezovaní tejto spolupráce .

Tešíme sa ,že aj na druhý rok nám táto škola pomôže a poskytne takýchto mladých odborníkov, ktorých nevyhnutne treba nielen v našej firme ale v celom poľnohospodárstve  vzhľadom na neustálu modernizáciu poľnohospodárskej techniky ,ktorá  si vyžaduje aj primeranú vzdelanostnú úroveň.

 

                                                                                                 GOFEX          

Jaroslav Urban  , Peter Urban

 

SÚVISIACE ČLÁNK :

Školský rok 2009/2010

DALI SME ŠANCU MLADÝM A ......NESKLAMALI ! www.polytechnika.sk/index.php

 

 

autor: T.H

Fotogaléria