EDUPAGE.orgRozvrh hodínZelená školaPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

PREHLIADKA VÝSTAVY EKOFOTOGRAFIA 2009

V príspevku ÚČASŤ NA SÚŤAŽI EKOFOTOGRAFIA 2009www.zsslm.sk/index.php sme Vás infomovali o zapojení naších študentiek zo študijného odboru technológia ochrany a tvorby ŽP do tejto súťaže. V príspevku sú  uverejnené  aj ich súťažné ekofotografie 

 

       Usporiadateľom súťaže Ekofotografia 2009 bolo Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva v Liptovskom Mikuláši, Mesto Liptovský Mikuláš a Zväz slovenských fotografov z Ružomberka.

      Poslaním súťaže bolo umeleckou fotografiou prezentovať ochranu prírody a činnosť človeka v nej.

     V poslednom ročníku súťaže prezentovalo svoje práce 44 autorov s celkovým počtom 205 prác. Dňa 6. novembra 2009 sa konala v Slovenskom múzeu ochrany prírody a jaskyniarstva v Liptovskom Mikuláši slávnostná vernisáž ekofotografií, kde boli víťazným fotografiám a ich autorom udelené usporiadateľom súťaže ocenenia. Aj keď naše žiačky so svojimi prácami nezískali žiadne ocenenie, neboli smutné. Usporiadatelia súťaže im odovzdali plagáty, katalógy a certifikáty o účasti. 

      Na výstavu „Ekofotografia 2009“ a stálu expozíciu múzea sa boli pozrieť aj „naši“ tretiaci z odboru TOaTŽP v rámci predmetu Prax. Fotografie z výstavy sú priložené vo fotodokumentácii.

    

 

 

autor: M.T T.H

Fotogaléria

Miesto konania výstavy
Čakanie na spolužiakov
Konečne sme skoro sme všetci
Začíname prehliadku
Tak a máme to za sebou !