EDUPAGE.orgRozvrh hodínPracovné ponukyPrijímacie konanie pre šk. rok 2024/2025
Motto týždňa

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.” Christine Gregoire

Vyhľadávanie

… ako odbor TOaTŽP využil „babie leto“

         Predposledný septembrový týždeň sa v našom odbore Technológia ochrany a tvorby životného prostredia niesol v duchu rekonštrukcie, ochrany, obnovy a tvorby … Svedčí o tom bohatá fotodokumentácia pridaná v prílohe tohto príspevku.

         Žiaci z príslušného odboru so svojimi vyučujúcimi využili posledné slnečné lúče na to, aby svojou prácou a vedomosťami získanými v doterajšom štúdiu ukázali, že im záleží na škole, kde študujú a taktiež im záleží na životnom prostredí a okolí svojej školy. Prváci, tretiaci a štvrtáci v rámci odborných predmetov (krajina a životné prostredie, technológia životného prostredia a prax) držia „ochrannú ruku“ nad školským jazierkom a bylinnou špirálou..

     Jazierko dôkladne vyčistili, prekopali celú špirálu a zbavili ju prebytočnej buriny a vysušených bylín. Žiaci strávili dva krásne slnečné popoludnia na školskom dvore a svojou prácou dokázali, že im na ochrany a tvorbe životného prostredia skutočne záleží a vytvorili tak optimálne podmienky pre ďalší rast vzácnych byliniek na našej bylinnej špirále, či  malej žabke, ktorá si našla svoj nový domov práve v našom jazierku a pre školský rok 2010/2011 sa stala maskotom nášho odboru :-).

autor: M.T T.H

Fotogaléria